На Головну

«Я буквально приголомшений виступом хору «Дударик»… …репертуар хору - це хвилююче зібрання невмирущих творів національної класичної спадщини»

Павло Плішка, провідний соліст, Метрополітенопера, червень, 1990 р.

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6154

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

«Світла музика»

13.04.2014

13 квітня 2014 року у Будинку органної та камерної музики відбувся концерт хорової музики Лауреата Національної премії України ім. Тараса Шевченка Державної академічної хорової капели «Дударик» під назвою «Світла музика». Концерт розпочався вшануванням Героїв «Небесної сотні». Ми виконали Лемківську народну пісню «Гей, пливе кача…» та Вірменську народну пісню «Крунк». Солював Олесь Душенко та Антоніна Оганесян, акомпонувала Ірина Суряднова. Далі прозвучали твори Миколи Дилецького, Дмитра Бортнянського, Олександра Кошиця, Андрія Гнатишина, Кирила Стеценка, Мар’яна Кузана, Миколи Лисенка. На завершення концерту ми виконали молитву за Україну «Боже великий, єдиний». Диригували – Народний артист України Микола  Кацал та Дмитро Кацал. В кінці концерту Микола Лукич вручив книги «Сад пісень» хлопчикам, які цього року увійшли у концертний склад хорової капели «Дударик». Всі кошти від концерту підуть на потреби Збройних Сил України.

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (1)

Марта Кінасевич20.04.2014 20:19:56

Як завжди, ще від 1971 року, пишаюся "Дудариком".