Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6151

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Кошти на підтримку Збройних Сил України

30.04.2014

Україна сьогодні переживає найтяжчий період у своїй новітній історії. Йде жорстока боротьба за нашу незалежність, територіальну цілісність, збереження миру і спокою. Українська армія потребує нашої моральної та матеріальної допомоги. Кожен з нас має обов’язок захистити та об’єднати Україну.  В цей непростий для нас усіх час,  хорова капела «Дударик» висловлює повну солідарність, і всебічну підтримку Збройним Силам України, які готові стати на захист нашої Вітчизни та її громадян. З метою реальної допомоги Збройним Силам України ми дали два благодійних концерти під назвою «Світла музика» 13 та 27 квітня 2014 року. В результаті нам вдалося зібрати 5934 грн. Розділивши цю суму на дві рівні частини,  29 квітня хорова капела «Дударик» перерахувала на «Медичне забезпечення» та на «Матеріально-технічне забезпечення» Збройних Сил України по 2967 грн. відповідно.

         Складаємо щиру подяку всім слухачам, котрі купуючи квитки на наші концерти в такий спосіб долучилися до нашої спільної справи, а також настоятелю гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла о.Степану Сусу та о.Тарасу Михальчуку за сприяння у проведенні благодійного концерту 27 квітня 2014 р.

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (0)