На Головну

«Я буквально приголомшений виступом хору «Дударик»… …репертуар хору - це хвилююче зібрання невмирущих творів національної класичної спадщини»

Павло Плішка, провідний соліст, Метрополітенопера, червень, 1990 р.

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6148

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

25 років Львівській Державній Хоровій Школі «Дударик»

19.10.2014

19 жовтня 2014 року у Будинку органної та камерної музики відбувся урочистий концерт з нагоди 25-річчя Львівської Державної Хорової Школи «Дударик». Концерт розпочався виступом молодшого і середнього хорів хорової школи та ансамблю «Сестрички».  Далі свою виконавську майстерність показували випускники хорової школи Юрій Антентик (фортепіано), Володимир Заборовський (акордеон), Антоніна Голякова (сопрано). Дуже гарно прозвучав ансамбль співаків хорової капели «Дударик», який дебютував на цьому концерті. Продовжили концертну програму чоловічий ансамбль хорової капели «Дударик» та уся капела під керівництвом Дмитра Кацала та Народного артиста України Миколи Кацала.  На завершення святкового дійства усі учасники виконали твір Романа Цися на слова Миколи Петренка «Дударикові» («Голос до голосу»). По завершенні концерту проводився збір коштів на потреби Української Армії.  

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (1)

Глядач20.10.2014 23:42:10

Дуже дякую за чудовий вечір!!!