На Головну

"За своєю багатофункціональністю „Дударик“ не має собі рівних, адже тут не просто дають музичну освіту, а й підтримують дух рицарства, зберігають українську традицію та несуть її у світ, впроваджують важливі для української молоді програми і працюють для впровадження екуменізації."

Марія Мисак, стр. 14, «Аудиторія», №2, 2008

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6145

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Дударик в с. Гірному

30.10.2016

30 жовтня 2016 року хорова капела "Дударик", на запрошення п. Володимира Дитюка, відвідала село Гірне(Стрийський район, Львівської обл.), де в храмі Покрови Пресвятої Богородиці відправила Літургію, після чого, відбувся святковий концерт. Під час урочистого концерту був проведений збір коштів на лікування поранених бійців 122 ОАМБ. Пожертва від парафіян склала 3662 грн. Від імені наших героїв хорова капела "Дударик" складає подяку настоятелю храму Покрови Пресвятої Богородиці, о. Григорію Шептицькому, парафіянам села Гірне а також п. Володимиру Дитюку.

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (0)