На Головну

«...мабуть вперше в історії української громади в США, що велика заля Карнегі Холл була вщерть виповнена в будній день. Цього доконав "Дударик"...»

"Свобода", Український щоденник. 21.06.1990 р.

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6377

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

ВСІ НА КОЛЯДУ!!!

21.01.2017

Хорова капела "Дударик" усіх вітає. Потрібна твоя допомога. Просимо тебе вззяти участь у Різдвяних концертах капели "Дударик" під назвою "Коляда". Концерти відбудуться 21 січня (сб.) о 16:00 год. та о 19:00 год. у філармонії. Беруть участь: "Дударик", молодший хор,  "Сестрички", колядничі гурти, "Дударик-назавжди", Олександр Божик. У фіналі концерту заколядуємо всі разом. В Назара Турхана (нашого побратима-дударика) сталася біда. Його донька Христина є на лікуванні у Відні із серйозним діагнозом. Потрібно назбирати грошей бо їхні можливості вичерпано. Твої дії:
1. Прийти на репетиції 17,  19,  20 січня о 19:00 год. в хоровій школі.
2. Зорганізуй своїх родичів, близьких, друзів, знайомих купити благочинні запрошення на концерти о 16:00 та 19:00 год. та приведи мінімум 5 осіб. Ціна благочинного запрошення: 100; 150; 200 грн.  Нарешті перевіримо чи справді нас багато і чи ми спроможні на щось.

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі ()