На Головну

«Я буквально приголомшений виступом хору «Дударик»… …репертуар хору - це хвилююче зібрання невмирущих творів національної класичної спадщини»

Павло Плішка, провідний соліст, Метрополітенопера, червень, 1990 р.

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6194

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Надгробне і Великодня Літургія

03.04.2010

О 23:37 у храмі св. Лазаря з невеличким запізненням ми почали служити надгробне спільно з Степаном (Пальком).

Після Надгробного ми винесли плащаницю з церкви і обходили з нею довкола церкви співаючи «Воскресіння твоє Христе спасе…» з Воскресної утреньої на музику А. Веделя. Далі ми зайшли у храм з радісним привітанням Христос Воскрес! і почали співати Воскресну Утренню, а опісля Воскресну Літургію.

Після Літургії священик подякував всім і сказав, що наш хоровий спів справді допоміг відчути свято Христового Воскресіння. Також він побажав всім гарних-гарних пасхальних свят.

Також після Літургії священики та батьки привітали директора капели - Дмитра Миколайовича Кацала з днем народження і побажали йому наснаги у всіх справах та всіх благ.

Ми також вітаємо Дмитра Миколайовича з днем народження! Бажаємо міцного здоров’я, багато сил та наснаги у творчій роботі, а також многая літа!

Вже традиційно одночасно з нами шістнадцятий рік поспіль у храмі пр. Трійці «Дударики-назавжди» теж співають Великодню Всеношну і Утреню. 

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (0)