На Головну

«… Це вже професійна капеля, гідна ступати шляхами славетного "Українського Національного Хору", незрівнянного диригента Олександра Кошиця.»

"Новий шлях". 11.09.1990 р., Д. Яремчук

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6155

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

«Дударик» у Варшаві. Концерт у Великому Театрі – Опері народовій

06.12.2009

Вже звично о 6:45 ми встали, помолились і в 7:00 вже снідали у їдальні готелю Портос.

Сьогоднішній день обіцяв бути відповідальним та важким, але саме цим і найцікавішим.

В 10:00 ми вже були готові до репетиції на сцені  Великого Театру – Опери народової (Teatr Wielki siedziba Opery Narodowej).

На репетиції ми попрацювали над тим як ми маємо з’являтись на сцені: коли всі хори і коли кожен хор окремо. Було трошки тяжко в дисциплінарному відношенні, адже на сцені було більше 300 осіб і керувати всіма нелегко.

Також спершу були проблеми з дотриманням тиші, проте згодом (після промови режисера, коли всі чітко зрозуміли, для чого вони тут) все наладналось і репетиція вийшла продуктивною і вдалою.

На сцені ми зробили репетицію своєї з’яви (пишу з’яви бо на сцені стояла величезна трьохсекційна карусель, і хори з’являлись один за одним через повертання сцени). Також ми перевірили налаштування підсилення звуку для хору та солістів.

В 12:00 репетиція закінчилась і ми поїхали в готель відпочити одну годинку.

В 14:36 ми вже обідали без хліба в ресторані Хлопське Ядло, а після цього, о 15:30 всі хори знову зібрались на сцені для генеральної репетиції.

Генеральна репетиція пройшла гарно і о 18:10 ми почали концерт.

Спершу ми всі разом заспівали Bracia, patrzcie jeno (дуже відома польська колядка), а потім біли промови високо посадовців і концерт за участю всіх учасників фестивалю. Публіка сприйняла нас дуже тепло і доброзичливо. Також на концерті цікаво було почути твори всіх колективів.

Ми виступали шостим колективом, і виступили блискуче.

Сьогодні Назар Омельчук заспівав найкраще за всі дні наших концертів. Інші твори теж звучали дуже гарно.

Концерт був дуже гарним і всі отримали багато добрих емоцій.

Загалом за ці чотири дні ми зв’яли участь у трьох концертах у Варшаві. З своїм завдання ми добре справились та гідно представили Українську хорову школу серед європейської спільноти. 

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (0)