На Головну

«…їх стиль глибинний з захоплюючим ліризмом. Стискалося серце при звучанні однієї тільки сюїти українських народних пісень, яка оригінальна за композицією, яка була виконана з істинною красою…»

"Дунантулі нопло"("Задунайський щоденник") 20.06.1987 р., Валіндер Ендре

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6151

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

«Дударик» у Варшаві. Концерт у Великому Театрі – Опері народовій

06.12.2009

Вже звично о 6:45 ми встали, помолились і в 7:00 вже снідали у їдальні готелю Портос.

Сьогоднішній день обіцяв бути відповідальним та важким, але саме цим і найцікавішим.

В 10:00 ми вже були готові до репетиції на сцені  Великого Театру – Опери народової (Teatr Wielki siedziba Opery Narodowej).

На репетиції ми попрацювали над тим як ми маємо з’являтись на сцені: коли всі хори і коли кожен хор окремо. Було трошки тяжко в дисциплінарному відношенні, адже на сцені було більше 300 осіб і керувати всіма нелегко.

Також спершу були проблеми з дотриманням тиші, проте згодом (після промови режисера, коли всі чітко зрозуміли, для чого вони тут) все наладналось і репетиція вийшла продуктивною і вдалою.

На сцені ми зробили репетицію своєї з’яви (пишу з’яви бо на сцені стояла величезна трьохсекційна карусель, і хори з’являлись один за одним через повертання сцени). Також ми перевірили налаштування підсилення звуку для хору та солістів.

В 12:00 репетиція закінчилась і ми поїхали в готель відпочити одну годинку.

В 14:36 ми вже обідали без хліба в ресторані Хлопське Ядло, а після цього, о 15:30 всі хори знову зібрались на сцені для генеральної репетиції.

Генеральна репетиція пройшла гарно і о 18:10 ми почали концерт.

Спершу ми всі разом заспівали Bracia, patrzcie jeno (дуже відома польська колядка), а потім біли промови високо посадовців і концерт за участю всіх учасників фестивалю. Публіка сприйняла нас дуже тепло і доброзичливо. Також на концерті цікаво було почути твори всіх колективів.

Ми виступали шостим колективом, і виступили блискуче.

Сьогодні Назар Омельчук заспівав найкраще за всі дні наших концертів. Інші твори теж звучали дуже гарно.

Концерт був дуже гарним і всі отримали багато добрих емоцій.

Загалом за ці чотири дні ми зв’яли участь у трьох концертах у Варшаві. З своїм завдання ми добре справились та гідно представили Українську хорову школу серед європейської спільноти. 

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (0)