На Головну

«Я буквально приголомшений виступом хору «Дударик»… …репертуар хору - це хвилююче зібрання невмирущих творів національної класичної спадщини»

Павло Плішка, провідний соліст, Метрополітенопера, червень, 1990 р.

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6194

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Літургії у храмі Арх. Михаїла і храмі Лазаря

22.11.2009

У неділю Онисима та Порфирія мучеників о 9:10 ми вже співали у церкві Архистратига Михайла, що знаходиться на території Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного на вулиці Гвардійській у Львові. Цього року вже виповнилось 9 років, як у цьому храмі служать Літургію. То ж ми прийшли привітати парафію своїм гарним співом. Церква була заповнена військовими, що для нас спершу виглядало незвично, проте згодом ми до цього звикли. В кінці літургії керівник академії відзначив похвальними грамотами священнослужителів та наголосив, що дуже добре для держави, коли церква і військо тісно взаємопов’язані.

По закінченню літургії у храмі Архистратига Михаїла ми пішли співати до храму св. Лазаря, де відслужили Літургію спільно з священиком Степаном (Пальком). Сьогодні на хорах було дуже багато хористів, керував хором художній керівник капели - Микола Кацал. Подекуди він нам нагадував, що ми втрачаємо унісон і ми «підтягувались». Загалом ми гарно помолились і особливо приємно було бачити церкву заповнену людьми.

Також після Літургії священик Степан із своєю дружиною від імені парафіян храму св. Лазаря та хорової школи привітали капелу з 38-річчям. Це було дуже зворушливо та радісно.

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (0)