На Головну

«…їх стиль глибинний з захоплюючим ліризмом. Стискалося серце при звучанні однієї тільки сюїти українських народних пісень, яка оригінальна за композицією, яка була виконана з істинною красою…»

"Дунантулі нопло"("Задунайський щоденник") 20.06.1987 р., Валіндер Ендре

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6194

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Літургія і концерт у місті Трускавець

11.10.2009

У неділю проповідника Харитона та Собору Отців Печерських у храмі Покрови Пресвятої Богородиці, міста Трускавець капела «Дударик» відслужила Літургію спільно з священиком Володимиром (Боднарчуком) та мирянами церкви.

У Трускавець ми приїхали на запрошення ГО «Рада міста» в особі Руслана Козиря. Нас дуже приємно здивувала атмосфера храму та храмове освітлення.

Службу Божу відслужили гарно. Після Служби Божої ми заспівали декілька Богородичних пісень з нагоди прийдешнього свята Покрови Пресвятої Богородиці та зробили декілька фото для хорошої згадки. Також у церкві нам подарували дуже смачний торт (який ми всі з великим апетитом з’їли після концерту).

Після Літургії, як слід пообідавши та відпочивши ми з новими силами ми заспівали сольний концерт у концертному залі ім. Тараса Григоровича Шевченка. В програмі концерту звучала давня духовна українська музика (М. Дилецький, А. Гнатишин) та музика патріотичної тематики.

Концерт був гарним. Особливо гарно вдалось заспівати «Блажен муж» А. Гнатишина.

На загал ми заспівали концерт відповідально, було багато цікавих динамічних нюансів, артистизму. Особливо гарно і точно зіграла наша концертмейстер: Тетяна Юринець.

По дорозі додому ми побачили декілька ДТП і зрозуміли, що ми не даремно молимося на дорогу. Дякуємо Богу та Богородиці за опіку! 

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (0)