На Головну

«Я буквально приголомшений виступом хору «Дударик»… …репертуар хору - це хвилююче зібрання невмирущих творів національної класичної спадщини»

Павло Плішка, провідний соліст, Метрополітенопера, червень, 1990 р.

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6145

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

До 170-річчя з дня народження та 100-річчя пам'яті М. Лиcенка

04.05.2012

4 травня 2012 року в концертному залі ім. С. Людкевича Львівської обласної філармонії відбувся концерт хорової капели «Дударик» до 170-річчя з дня народження та 100-річчя пам'яті М. Лиcенка. Розпочався виступ виконанням чоловічих хорів, якими диригував Дмитро Кацал. Дуже гарно прозвучав романс «Коли розлучаються двоє», в якому прекрасно солювали Назар Лозинський та Назар Омельчук. Акомпонувала Тетяна Юринець. Далі до нас долучився дитячий склад капели та студентський мішаний хор Львівського державного музичного училища ім. С. Людкевича і ми разом виконали хор з опери «Утоплена» «Туман хвилями лягає». На початку другої половини концерту виступав вокальний ансамбль у складі: Лауреата Національної премії ім. Т. Шевченка Наталки Половинки – сопрано, Антоніни Оганесян – сопрано, Назара Лозинського – тенор, Назара Омельчука – бас. Після нього на сцену вийшов камерний оркестр Заслуженої капели України «Трембіта» і ми з ним виконали поему «Гамалія». Партію бандури віртуозно виконував Заслужений артист України Тарас Лазуркевич, декламував вірші Народний артист України Григорій Шумейко. На завершення концерту прозвучав фінал кантати «Радуйся, ниво неполитая» та «Вічний революціонер».

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (3)

maria_univ10.05.2012 14:53:34

"Ми просто йшли. У нас нема зерна неправди за собою". - Цей чудовий концерт Дударика без галасу, без піни - яскраве підтвердження діяльності цього колективу та його Маестро Миколи Лукича.

Також СВІЙ06.05.2012 23:39:46

Концерт просто супер!!! Дуже шкода що так мало людей це почуло і побачило. ВИ просто молодці!!!

Своя05.05.2012 20:14:41

Велика подяка за чудовий вечір! Це був надзвичайний концерт!!! Миколо Лукичу, низький уклін! Хлопці, ви - чудо! Солісти - божественні! Дуже вдало складена сама програма: від лірики на початку до повноти почуттів - вкінці!Мало серце з грудей не вискочило! Але робіть щось з промоцією, бо в цьому шаленому світі, як не будеш про себе кричати, то ніхто й не почує...