Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6374

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Літературно-музична композиція «Осанна осені»

27.10.2012

27 жовтня  2012 року у Будинку органної та камерної музики з нагоди відкриття 42-го концертного сезону Лауреат Національної премії України ім. Тараса Шевченка Державна академічна хорова капела «Дударик» презентувала літературно – музичну композицію «Осанна осені». Ця композиція виконувалася без перерви між творами. Прекрасно декламував твори Л.Костенко, М.Коцюбинського, М.Вінграновського, М.Руденка, В.Глинчака народний артист України Григорій Шумейко. Солювали: Антоніна Оганесян (сопрано), Сергій Луценко (флейта), Соломія Приймак (сопрано),  Тетяна Вахновська (мецо-сопрано), Назар Лозинський (тенор), Назар Омельчук (бас). Диригував народний артист України Микола Кацал. У другому відділенні відбулася прем’єра «Messa» Дмитра Кацала. Цей твір написаний для хору, солістів та двох органів. Акомпонували: Тетяна Юринець (фортепіано) та Олена Мацелюх (орган). Диригував Дмитро Кацал.

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (5)

Іван04.11.2012 22:29:22

Перше відділеня пройшло немовби на одному диханні, БРАВО МАЕСТРО!А от прем'єра, дійсно сіренька, бракувало чіткості органу, все якось не впевнено. Але твір дуже добрий!!!!!!!!!

kontra01.11.2012 17:00:30

Цілком згоден з коментарієм слухача. Давно слідкую за виступами "Дударика". На жаль,це вже не та якість виконання, яка була колись...

Слухач01.11.2012 13:30:05

А премєра вийшла сіренька-сіренька

Співак28.10.2012 19:39:02

Без критики немає прогресу.Якщо хочеш бути "ніким"-сиди і нічого не роби(с).

слухач28.10.2012 16:26:09

для чого капела витрачає гроші на апаратуру для підзвучення якщо вона не взмозі навчити учасників концерту говорити в мікрофон? Шумейка не чути, солістів не чути, рояль розмазаний (принаймні могли б кришку відкрити). хор фальшиий, неритмічний, нічого не зрозуміло що співає. концерт не вдався!