Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6146

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

«Не забудьте пом’янути… »

10.03.2013

10 березня 2013 року у Будинку органної та камерної музики відбувся концерт хорової капели «Дударик» до 199-ої річниці Тараса Шевченка під назвою «Не забудьте пом’янути…». На початку концерту ми виконали «Сонце заходить» С.Людкевича та кантату  «Лічу в неволі» Д.Січинського, в якій прекрасно солював Назар Лозинський, акомпонувала Тетяна Юринець, диригував Дмитро Кацал. Далі до нас приєднався кандидатський склад і ми разом виконали «Заповіт» Г.Гладкого в опрацюванні Л.Ревуцького та «Реве та стогне Дніпр широкий» в опрацюванні Є.Козака. Після виконання цих творів художній керівник капели - Народний артист України Микола Кацал вручив підростаючому поколінню щоденники. Наступним твором прозвучали «Думи мої» в опрацюванні Є.Козака, під час співу якого соліст хору Андрій Попович душевно прочитав одноіменний вірш великого Кобзаря. Далі ще прозвучало декілька творів на музику І.Воробкевича, М.Лисенка, Ю.Мейтуса. На завершення концерту прозвучав фінал кантати-симфонії «Кавказ» С.Людкевича у супроводі органу, партію якого прекрасно виконував Петро Довгань, та кантата «Заповіт» С.Людкевича.

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (4)

Своя15.03.2013 14:28:52

Дуже дякую за свято душі! Дуже сподобалась доповідь Миколи Лукича - свіжий погляд на Шевченка. Приємно було відчути великого поета живою "незалакованою" людиною, дізнатися про ще один аспект його геніальності. А "дударики", як завжди, - на висоті!!!

юра14.03.2013 22:09:49

каснй кнсерт а особливо ті коли кандедатів давалидо кели

Глядач12.03.2013 12:13:44

Чудовий концерт!!!Дякую за позитивні емоції!!!

Слухач11.03.2013 13:23:33

Дуже гарний концерт, Дударики, як завжди, на висоті. Молодці !!!