На Головну

«Хор хлопчиків з … викликав бурхливі аплодисменти. Але то було ніщо проти того, коли вийшли маленькі і молоді зі Львова. Дударик. Його виконання викликало овацію, лунало «браво». «Тяжко оцінити,- сказав мені відомий музика - бачив багато аматорських колективів, але нічого подібного не чув.»

«Кошицький вечір», 28.10.1992 р.

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6154

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Акафіст до Пресвятої Богородиці

24.08.2013

24 серпня 2013 року хорова капела «Дударик» уже 22-й рік поспіль  взяла участь у традиційній святковій екуменічній відправі Акафіста до Пресвятої Богородиці спільно з предстоятелями церков Львова, який відбувся у день 22-ї річниці Незалежності України на площі перед пам’ятником Т. Г. Шевченку. Перед відправою ми виконали два твори Ганни Гаврилець «Мати милосерда» та «Ой горе тій чайці», в яких прекрасно солювала Наталка Половинка. Після відправи відбувся святковий концерт. Прекрсно солювали: Антоніна Оганесян, Назар Омельчук та Назар Лозинський. Акомпонували Тетяна Юринець та Володимир Заборовский. Диригували Народний артист України Микола Кацал та Дмитро Кацал. Виступ пройшов дуже добре.

 

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (2)

Слухачка28.08.2013 10:11:58

Дуже гарно виконали Акафіст до Пресвятої Богородиці, а концерт був просто чудовий. Особливо сподобались пісні "Від Бога" і "Не пора". А як приймали Вас слухачі, ніяк не хотіли відпускати!!! Ви величезні МОЛОДЦІ !

Ігор27.08.2013 20:03:09

Дякуємо ВАМ МАЕСТРО І ВАМ ДОРОГІ ДУДАРИКИ за свято!!!