На Головну

«Я ж усіх Вас пригортаю до свого серця. З особливим зворушенням беру в обійми Вашого доброго Вчителя і мистецького Батька та неперевершеного диригента - достойного пана Миколу Кацала.»

Ваш у Христі †МСТИСЛАВ митрополит, 1990 р.

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6151

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Дударик в прямому ефірі прорами CMC

28.04.2015

28 квітня 2015 року Дмитро Миколайович Кацал - диригент Державної академічної хорової капели «Дударик», а також Мар'яна Андріївна Хижа - керівник камерного хору капели «Дударик» в прямому ефірі інтерактивного ток-шоу СМС (Львівське телебачення) говорили про вплив Михайла Вербицького, творця українського гімну, українську культуру. Після цього Дмитро Миколайович розповів про поточні проекти хорової капели і її найближчі плани на майбутнє.

Також октет солістів хорової капели "Дударик", керівником якого є Назар Лозинський, заспівав кілька творів на музику Михайла Вербицького, а камерний склад капели виконав кілька фрагментів Літургії на музику Михайла Михайловича Вербицького а також гімн України.

Диригувала - Мар'яна Андріївна Хижа.

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (1)

глядач-читач07.05.2015 12:55:31

Виправте назву ток-шоу у цьому тексті. Мала можливість побачити цю програму. Надзвичайно гідно представляв колектив і себе Дмитро Кацал.