На Головну

«ДУДАРИК, який виник немов наперекір черговому сплеску деукраїнізації під хибно зрозумілими гаслами інтернаціоналізму, довго крокував проти течії. І, мабуть, лише фанатична любов до своєї справи невгасима віра в те, що часи рано чи пізно зміняться врятували "Дударик".»

"Молодь України" Максим Храмов 11.02.1989 р.

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6194

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Концерт з нагоди 20-тиріччя облради

09.04.2010

О 11:00 на сцені Національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької почалась генеральна репетиція для вечірнього концерту з нагоди 20-ти річчя першої в Україні обласної ради демократичного скликання – Львівської обласної ради. Репетиція пройшла вдало, а після неї ми зібрались у хоровому класі, щоб повторити «Боже великий, єдиний» без оркестру.

А о 16:00 на сцені цього ж театру вже почалась урочиста академія та концерт.

Капела «Дударик» співала у фінальній частині концерту спільно з галицьким камерним хором «Євшан» та студентським хором «Дівочі мрії» Львівського державного музичного училища ім. С.Людкевича. Нам акомпонував Оркестр західного територіального центру військово-музичного мистецтва.

Перший твір: «Не пора!» диригував керівник оркестру заслужений діяч мистецтв України полковник Микола Миколайович Орач, а другий твір: «Боже великий, єдиний» диригував наш керівник, народний артист України - Микола Лукич Кацал.

Після концерту дударики ще годинку попрацювали над творами для недільного концерту в м. Івано-Франківськ. Таким чином ми підготували всі твори для майбутнього концерту. 

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (0)