На Головну

«… це, що ми не чули і не знали цей дитячий колектив зі Львова - велика втрата в житті нашого мистецтва. …»

"Дунантулі нопло"("Задунайський щоденник") 20.06.1987 р., Валіндер Ендре

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6194

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Концерт у м. Івано-Франківськ

11.04.2010

Зранку, помолившись, о 9:00 ми виїхали до Івано - Франківська. Сьогодні у нас відповідальний концерт - ми відкриваємо фестиваль «Карпатська весна» у Івано-Франківській обласній філармонії.

В 12:20 нас вже зустрічала чарівною посмішкою адміністратор філармонії Чемна Оленка. Ми заспівали декілька творів, проте в 12:35 мусили перерватись, бо мали заплановий обід. Обід у ресторані «Овен» був смачний і о 13:50 ми зі свіжими силами повернулись у філармонію.

Далі ми продовжили свою репетицію. Акустика у обласній філармонії виявилась дуже приємною: кожного хориста можна почути дуже виразно. Після репетиції ми переодягнулись, відпочили і о 16:00 почався концерт.

На відкритті фестивалю виступили владика Софрон Мудрий, голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк, легенда світового балету, а нині директор Донецького театру опери і балету Вадим Писарєв.

Спершу ми вшанували жертв Смоленської трагедії хвилиною мовчання. На відкритті фестивалю ми заспівали першу частиною «Ґлорія» одноіменної меси А. Вівальді. Далі відділення продовжував лауреат міжнародних конкурсів оркестр Івано-Франківської філармонії «Harmonia Nobile». Ми ж у цей час продовжували репетицію, відпочивали і готувались до виступу. Нам було тяжко зібратись, проте дякувати Богу виступ вийшов вдалим. Особливо гарно прозвучали «Ave Maria» (Бах-Гуно) та «Блажен муж» А. Гнатишина. Ну, а апофеозом концерту стало виконання «Якщо ти любиш» П. Майбороди. Річ у тім, що цю пісню Микола Лукич Кацал присвятив своєму братові Леонідові, що сидів сьогодні у залі і слухав весь концерт.

Після концерту до нас підійшов директор філармонії Василь Турянин. Спершу він подякував нам за гарний концерт і сказав, що чекає на наступні зустрічі з нами.

Ми також подякували за все і вирушили до Львова. О 21:30 ми вже були коло хорової школи і ,подякувавши Богу за безпечну дорогу, розійшлись. 

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (0)