На Головну

«Колектив показав смак найвищої проби. Що за досконале звучання голосів,…, яка чистота інтонації, незвичайна наспівність і прекрасна вокальна постановка!»

«Голос помор'я», Кошалін, жовтень 1991 року

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6194

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Концерт у Червонограді

05.09.2010

У храмі Пресвятої Богородиці владичиці України, що у місті Червоноград сьогодні храмовий празник та дуже урочиста подія: у храмі побудували і освятили нову дзвіницю.

З цієї нагоди о 18:00 у міському Народному домі відбулась урочиста академія та концерт парафіяльних хорів, а з ними і концерт хорової капели «Дударик».

Ми радо відгукнулись на запрошення приїхати у Червоноград, адже ця подія є для нас знаменною. Не можливо описати, а можна лишень відчути ту приємну атмосферу, що витала там сьогодні.

Судячи по аплодисментам, особливо глядачам сподобалось «Гей видно село» та «Ой, гиля гиля!». Також дуже гарно і з пристрастю зазвучав «Ой ти дівчино, з горіха зерня» в виконанні солістів капели, «Степом», де хор та солісти дуже гарно вималювали картину твору. Особливо гарно зіграла у творі «Оживуть степи, озера» концертмейстер капели Тетяна Юринець.

Загалом ми всі гарно попрацювали і концерт вдався на славу.

В кінці концерту настоятель храму подякував нам за приїзд і концерт, а також всім глядачам та пообіцяв, що «Дударик» ще співатиме у храмі Пресвятої Богородиці владичиці України. 

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (0)