На Головну

«Я ж усіх Вас пригортаю до свого серця. З особливим зворушенням беру в обійми Вашого доброго Вчителя і мистецького Батька та неперевершеного диригента - достойного пана Миколу Кацала.»

Ваш у Христі †МСТИСЛАВ митрополит, 1990 р.

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6154

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

«Допоможемо дітям почути музику»

28.04.2013

28 квітня 2013 року у Храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла УГКЦ (Костел єзуїтів) Лауреат Національної премії України ім. Тараса Шевченка Державна академічна хорова капела «Дударик» дала благочинний концерт під назвою «Допоможемо дітям почути музику». Спочатку ми виконали декілька духовних творів, а потім виконали «Українську месу» Юрія Захожого-Катренка. Солювали: Лауреат Національної премії України ім. Тараса Шевченка Наталка Половинка (мецо-сопрано), Антоніна Оганесян (сопрано), Назар Лозинський (тенор), Назар Омельчук (бас). Диригував Дмитро Кацал. Після концерту збиралися кошти на купівлю слухових апаратів для діток з спеціальної школи-інтернату «Марії Покрови» для глухих дітей.

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (1)

Дмитро Кацал13.05.2013 11:58:30

На концерті було зібрано 5050,00 грн. Цієї суми достатньо для купівлі 2-х слухових апаратів середнього класу. Дякуємо Доброчинцям!