На Головну

Дударики показали трускавчанам, якою Божественною може бути недільна літургія….

Тетяна Татомир, Наталя Скробач, Любомир Поливка, "Всупереч дощам і грозам" - Онлайн-газета "Джерела Трускавця", 2010.

Опитування

Під патронат якого святого підпадає хорова капела "Дударик"?

Святого Миколая Чудотворця

Святого Лазаря

Всього голосів: 6162

архів

Допоможіть назвати фотографію

У «Дударика» за роки існування назбиралося дуже багато фотографій, і деякі з них нажаль неназвані. Тому ми просимо всіх дудариків допомогти нам назвати фотографії які є тут.

dopomozhit_nazvaty_foto.jpg

Назви фото можете залишати у вигляді коментарів під ними.

Львівській гімназії «Євшан» 45 років

04.10.2013

4 жовтня 2013 року невеликий чоловічий ансамбль хорової капели «Дударик», під керівництвом хормейстера  чоловічого складу Назара Лозинського, виступив у Львівській гімназії «Євшан» на святкуванні їхнього 45-ліття. Спочатку ми виконали «Лицарі грізні» Романа Купчинського в опрацюванні Дмитра Кацала, «Утоптала стежечку» Сидора Воробкевича та «Наш отаман Гамалія» Миколи Лисенка. Продовжили свій виступ творами, які відомі усім: «Виростеш ти сину» Анатолія Пашкевича, «Мамина світлиця» Ігоря Білозіра та «Пісня про рушник» Платона Майбороди. Прекрасно акомпонували Ірина Суряднова та Володимир Заборовський. На завершення привітання ми виконали Закарпатське «Многоліття».

Додати коментар

Ім'я
Коментар
Код
  

Коментарі (2)

admin15.10.2013 11:13:15

Кацал Дмитро Миколайович вихованець капели «Дударик». Представник сучасного покоління арт менеджменту. Керівник МО «ДУДАРИК-НАЗАВЖДИ». Керівник та засновник проектів, продюсер, диригент та композитор. Випускник Дрогобицького ДДПІ ім. Івана Франка. З 2005 року директор та диригент ЛДАЧХК ДУДАРИК.

Антон13.10.2013 11:59:51

А хто такий Дмитро Кацал?